ROOD Horeca training & ondersteuning

Horeca is geen bijbaantje, horeca is een vak! Uitdagend, fantastisch en het mooiste werk wat er is. ROOD is ontstaan uit liefde voor dit vak.  Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende en vooraanstaande horecagelegenheden en een succesvolle eigen horecazaak  ben ik dé trainer die jouw team kan motiveren en inspireren. Of het nu gaat om baristatrainingen, gastvrijheidstrainingen of timemanagement in de keuken; Ik leer het hen met alle liefde!

Wie ben ik? 

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Kirsten Beltman, bourgondiër en fervent koffie-en theeliefhebber. In 2006 maakte ik van mijn hobby mijn beroep en ben ik gestart in de horeca. Na voor verschillende prachtige horecabedrijven gewerkt te hebben in zowel de keuken als achter de bar heb ik mij gespecialiseerd in patisserie. In 2011 was het tijd om voor mijzelf te beginnen en startte ik met Hemels.  Ik bakte verschillende taarten en patisserie voor diverse horecazaken in en om Arnhem.  

 Na mijn vakopleiding aan de Culinaire Academie Nederland, of zoals mijn schoonmoeder pleegde te zeggen: de chocolaatjes academie, heb ik nog diverse opleidingen gevolgd bij Robert van Beckhoven, bekend van onder andere Heel Holland Bakt.


Doordat mijn liefde voor koffie steeds groter werd, ben ik in 2014 met mijn bakkerij verhuisd naar de 7 straatjes om een unieke patisserie, espressobar en lunchzaak te openen. Samen met mijn team heb ik Hemels tot een hotspot en een groot succes gemaakt. 

In mijn espressobar werkte ik samen met Ernhems trots, onze lokale koffiebranderij Peeze en van hen heb ik geleerd hoe je de lekkerste koffies zet met een professioneel espressoapparaat. Bij Rose van Asten heb ik geleerd als een barista koffie te zetten. Bij haar heb ik mijn SCA Barista Skills Foundation en SCA Barista Skills Intermediate gehaald. In 2017 en 2018 stond ik met Hemels in de Misset Koffie top 100 op plek 32.

Het zelfstandig ondernemen zorgde er echter voor dat ik minder tijd aan mijn liefde voor het ontwikkelen van prachtige patisserie, lunchgerechten, koffie en thee kon besteden dan ik wilde. Daarom heb ik de zaak in 2020 verkocht. 

Mijn passie voor koffie heb ik echter niet verkocht en in 2021 ben ik daarom begonnen bij Hesselink koffie. Ik heb daar, naast mijn adviserende rol, ook veel barista-trainingen voor verschillende horecazaken mogen verzorgen. Omdat ik nog meer wilde weten over het product koffie ben ik in 2022 begonnen met de Koffieopleiding van Joost Leopold. Een verdiepende opleiding waarin verder ingegaan wordt op de herkomst van koffie, welke variëteiten er zijn, groene koffie, duurzaamheid en het proeven en branden van koffie.

Ik houd van koffie, lekker eten en dus de horeca. Wil je dat ik jouw team motiveer en nog enthousiaster maak voor het vak? Wil jij weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Wil je de rest van mijn C.V. zien? Kijk dan op mijn LinkedIn.